Klanten beoordelen ons met een 9.3

"Wij hebben nu al een aantal keer gewerkt met Incasso Advies Nederland en het is elke keer weer een succes. Prettige contacten en duidelijke voorwaarden bij de bureaus."
Emma Vlassak

103 incassobureaus in Amsterdam

Swier cs Gerechtsdeurwaarders B.V.

Pietersbergweg 277, 1105BM Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Amsterdam?

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau? In Amsterdam zijn 103 incassobureaus beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle dichtstbijzijnde vestigingen.

Incassobureau in Amsterdam inschakelen?

IncassoAdviesNederland.nl brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een expert op eenvoudige wijze in contact met hen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom direct in contact met incassobureaus uit Amsterdam

Wat doet een incassobureau in Amsterdam precies?

Iedere organisatie, klein of groot, maakt het wel mee. Klanten die niet of te laat betalen. Om dit te voorkomen, is het voor een organisatie in omgeving Amsterdam, belangrijk om goed debiteurenbeheer te onderhouden of tijdige incasso in te zetten. Deze oplossingen zijn niet alleen goed voor de liquiditeit maar ook voor het onderhouden van een goede klantrelatie. Ondanks dat ‘incasso’ een woord is dat veel mensen kennen, weet niet iedereen wat incasso en het bijbehorende traject precies inhouden.

Wat houdt incasso Amsterdam precies in?

Incasso in Amsterdam is eigenlijk een soort machtiging waarbij een organisatie een andere instantie toestemming geeft om haar openstaande vorderingen te incasseren. In de meeste gevallen betreft dit een incassobureau. Organisaties die zelf te weinig tijd hebben of die zich vooral willen richten op hun core business, kunnen hun openstaande vorderingen uitbesteden. De debiteuren (niet betalende klanten) worden vervolgens door het incassobureau benaderd en er wordt geprobeerd om een betalingsregeling af te stemmen die uiteindelijk moet leiden tot een betaalde vordering.

Hoe kan een incassotraject in Amsterdam een organisatie helpen?

Wanbetaling door klanten in omgeving Amsterdam kan in het ergste geval leiden tot faillissement. Het kost tijd en energie om klanten op de hoogte te brengen van openstaande rekeningen en ervoor te zorgen dat deze worden geïncasseerd. Als hier geen tijd of focus voor is, dan kan een incassobureau uit Amsterdam hierbij helpen.

Zakelijke diensten van een incassobureau in Amsterdam

Als organisatie komt een incassobureau in Amsterdam op verschillende momenten van pas. Ten eerste bij het beginnen van een minnelijke procedure en in een later stadium voor het starten van de juridische procedure. In ongeveer 90% van de gevallen wordt een factuur die open staat op deze manier alsnog betaald. Wanneer de administratie goed op orde is, dan is het meteen duidelijk als een factuur onbetaald blijft. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren. Door het beheer uit te besteden aan een incassobureau, houdt u zelf extra tijd over voor uw ‘core business’

Debiteurenbeheer uitbesteden in Amsterdam

Bent u de eindverantwoordelijke van een bedrijf of organisatie in Amsterdam? Dan zijn uw core business veel financiële zaken die u dient af te handelen. Deze financiële administratie vormen voor veel mensen een grote barrière in het werk en nemen een groot deel van de tijd in beslag. Daarom is het voor veel ondernemers is het handig om het debiteurenbeheer uit handen te geven aan de specialisten uit Amsterdam. Zo houden zij toezicht op de financiën en wordt direct duidelijk wanneer een vordering onbetaald blijft.

Particuliere diensten van een incassobureau in Amsterdam

Wist u dat u als particulier ook gebruik kunt maken van de diensten van een incassobureau in Amsterdam? Wanneer uw werkgever uw salaris niet uitbetaald bijvoorbeeld, of wanneer u een flink geldbedrag hebt uitgeleend aan een kennis die niets terugbetaald. Dit kost u veel tijd en energie, zeker als u de relatie met uw werkgever of kennis niet wilt verslechteren, maar wel gewoon wilt ontvangen waar u recht op hebt.

Achterstand alimentatie van uw ex innen Amsterdam

Heeft u recht op alimentatie maar weigert uw ex te betalen? Dit kan zorgen voor situaties waar u liever niet in terecht wilt komen, zeker als het gaat om kinderalimentatie. U heeft natuurlijk recht op de verzorging van uw kinderen. Het is daarom belangrijk om de relatie met uw ex niet verder te verstoren. De hulp van een incassobureau in Amsterdam zorgt voor een rustige bemiddeling. Zo kunt u opeisen waar u recht op heeft, zonder dat hiervoor direct contact met uw ex nodig is.

Welke incassodiensten zijn er in Amsterdam?

incassobureaus in Amsterdam bieden verschillende diensten aan. Wilt u een klant een laatste waarschuwing geven, maar nog niet financieel extra belasten? Dan biedt pre-incasso de uitkomst. Heeft uw klant na verschillende herinneringen en telefoontjes nog steeds niet betaald? Dan biedt onze minnelijke incasso voor u de oplossing. Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso niet over gaan tot betalen, dan is een gerechtelijke incasso altijd nog een mogelijkheid.

Pre-incasso

Pre-incasso is een manier om uw klant op een vriendelijke en correcte manier te wijzen op een openstaande factuur. Hierbij geeft u duidelijk aan dat zij nog eenmalig de kans krijgt om zonder tussenkomst van een incassobureau dit op te lossen. Bij pre-incasso stuurt een incassobureau in Amsterdam een laatste herinnering aan uw klant. Hierbij houdt u verdere communicatie zelf in de hand. Hierbij wordt uw klant niet verder financieel belast. U bepaalt zelf de termijn waarin uw klant nog kan reageren. Reageert of betaalt uw klant niet, dan kunt u de factuur alsnog wordt overgedragen aan een incassobureau in Amsterdam.

Minnelijke incasso

Blijft betaling ook na het versturen van verschillende herinneringen en een pre-incasso brief uit, dan is een minnelijke incasso natuurlijk de stap die volgt. Een incassobureau in Amsterdam start dan meestal u een minnelijk incassotraject, waarbij wij op professionele wijze uw klant aanschrijven. Daarnaast wordt de klant telefonisch benaderd. De incassospecialisten zoeken gezamenlijk met uw klant naar een passende oplossing. Waar nodig biedt het incassobureau uw klant hulp om financieel een gezonde toekomst tegemoet te gaan.

Gerechtelijke incasso

Wanneer uw klant ook bij een minnelijke incasso niet betaald, kunt u kiezen voor een gerechtelijke incasso. Hierbij wordt het dossier aan de gerechtsdeurwaarder overhandigt. Zij starten door middel van het uitbrengen van een dagvaarding een gerechtelijke procedure. Dit uitbrengen van een dagvaarding is vaak al genoeg om uw klant tot betaling over te laten gaan. Gebeurt dit niet, dan volgt een rechtszitting en wordt na het verkrijgen van een vonnis het te vorderen bedrag alsnog geïncasseerd. Wanneer nodig zal dit door middel van beslaglegging worden afgedwongen.

Waarom incassobureaus in Amsterdam vergelijken?

Incasso Advies Nederland brengt u in contact met de beste incassobureaus in de omgeving van Amsterdam. U kunt vrijblijvend en gratis 4 incassobureau offertes opvragen hier het incassobureau kiezen wat het beste bij uw opdracht past!

Veel incassobureaus in Amsterdam werken tegenwoordig op basis van het ‘No Cure No Pay’-principe. Dit houdt in dat er voor de dienstverlening geen kosten zijn verschuldigd indien blijkt dat bij een gebrek aan verhaalsmogelijkheden de vordering niet incasseerbaar is. De gemaakte kosten om de openstaande vordering te incasseren, zijn dan voor rekening van de debiteur (incassokosten). De debiteur is immers degene die in gebreke is gebleven.